Кращі студенти Житомирського автомобільно-дорожнього коледжу отримали стипендії від Автостради

image

28 жовтня десять студентів Житомирського автомобільно-дорожнього фахового коледжу НТУ, які успішно пройшли виробничу практику у Автостраді, отримали сертифікати на стипендії.

Вручаючи сертифікати, головний інженер компанії Ярослав Печериця зазначив, що студенти продемонстрували жвавий інтерес та активно занурювались у виробничі процеси на об’єктах. Він запросив їх після закінчення навчання долучитися до 5,5-тисячної команди групи компаній.

Практика проходила у різних куточках України, адже Автострада працює в 11 областях країни. Студенти мали змогу детально ознайомитися з сучасними технологіями дорожнього будівництва, здобути навички керування спеціалізованою технікою, дізнатись, як працюють виробничі лабораторії компанії, що контролюють усі етапи виробництва. Та загалом дізнатися багато нюансів дорожніх професій від досвідчених фахівців.

Автострада системно співпрацює з Житомирським коледжем. В рамках співпраці наші фахівці проводять практичні заняття, на яких діляться своїм досвідом і знаннями, компанія оновлює матеріально-технічну базу навчального закладу, організовує екскурсії на виробничі бази та сприяє використанню сучасних наочних матеріалів у освітньому процесі.

Наша мета – популяризувати професію дорожника та сприяти підготовці нового покоління фахівців, щоб ліквідувати «кадровий голод», який є у галузі. І розвиток освіти є надважливим елементом цього процесу.