Шість ключових вулиць Миколаєва відкрито для основного проїзду

image

Менш ніж за два з половиною місяці “Автострада” завершила відновлення дорожнього покриття основних транспортних артерій Миколаєва, які є складовими міжнародного маршруту М-14 "Одеса-Мелітополь-Новоазовськ".

Відновленя ділянок протяжністю 10.5 км розпочалось в середині червня. Весь цей час близько 200 спеціалістів компанії працювали в цілодобовому режимі. Основні роботи проводили виключно у нічний час для того, щоб мінімізувати незручності для мешканців та гостей міста.

Станом на сьогодні у новому дорожньому одязі вулиці: Веселинівська, Одеське шосе, Велика Морська, Нікольська, Пушкінська та проспект Героїв України.

Також закінчили оновлення дорожнього покриття Інгульського мосту протяжністю 422 метри. Цей міст з'єднує центр міста з мікрорайоном Соляні, який розташований на півострові, утвореному річками Південний Буг та Інгул.

Загалом, на вулицях та мосту влаштували близько 200 тис. м2 нового покриття. Для цього використали майже 80 тис. тонн асфальтобетонних сумішей, вироблених на двох власних потужних заводах.

У пік робіт на об'єкт задіювали півсотні одиниць техніки, зокрема два найсучасних асфальтоукладача, які працювали одночасно.

Паралельно облаштовали новим покриттям зупинки та з'їзди.