Відкрито проїзд однією стороною мосту на межі Могилева-Подільського та с. Немія

image

У Вінницькій області Автострада проводить капітальний ремонт мосту через річку Немия, що розташований на межі міста Могилів-Подільський та села Немія. Наразі на стороні у напрямку Могилева-Подільського повністю укладено асфальтобетонне покриття та відкрито рух транспорту.
Також влаштовано нову монолітну накладну плиту, встановлено деформаційні шви і облаштовано гідроізоляцію. Проєктом передбачено розширення проїзної частини мосту з 6,4 м до 8 м.
Поряд триває будівництво пішохідного мосту з нуля. Наразі на мосту:

  • влаштовано монолітні залізобетонні опори;
  • змонтовано металеву прогонову будову довжиною 30 м;
  • змонтовано дві з чотирьох залізобетонні балки прогонової будови;
  • встановлено плити.

Також завершено влаштування підпірної стінки на підході до пішохідного мосту з боку с. Немія. На об’єкті тривають роботи з монтажу та демонтажу опалубки для подальшого бетонування консольної частини автомобільного мосту, армування та монтажу опалубки підпірної стінки, монтажу перильного огородження пішохідного мосту. Увесь комплекс робіт на обох мостах плануємо завершити до кінця листопада.
Міст через річку Немия розташований на трасі М-21 Виступовичі – Житомир – Могилів-Подільський, що проходить територією Житомирської та Вінницької областей й веде до кордону з Молдовою. На Вінниччині цьогоріч Автострада загалом відремонтує 20 км цієї дороги.