На Черкащині відкрито основний проїзд ще однією відновленою ділянкою автошляху Н-08

image

Завершили ремонт останнього відрізку наших ділянок дороги Н-08 Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя – Маріуполь в межах Черкаської області. 

Новий дорожній одяг влаштовано від межі з Київською областю і до повороту на Канів. Цей шлях був у аварійному стані, тож Автострада провела капітальний ремонт і тепер дорожнє покриття – європейського зразка загальною товщиною понад 50 см.

На ділянці виконано наступний комплекс робіт: 

  • влаштування з’їздів з дороги; 
  • укріплення узбіч;
  • влаштування водовідведення проїзної частини автодороги та водопропускних труб;
  • влаштування майданчику для автомобілів на межі областей; 
  • встановлення металевого огородження.

Наразі тривають роботи з нанесення зносостійкої розмітки та встановлення нових дорожніх знаків, готуємо ділянку автошляху до здачі в експлуатацію, як і всі інші. 

У пік робіт на об'єкті було задіяно понад 50 одиниць сучасної техніки та 100 працівників компанії. Потреби у виробництві забезпечував власний асфальтобетонний завод поблизу м. Золотоноша.

Минулого року, вперше за часів незалежності, наші фахівці відремонтували близько 40 км автошляху Н-08. Влаштували обхід міста Золотоноша, де вперше встановили сучасне освітлення, розширили дорожнє покриття, влаштували додаткові смуги, провели капітальний̆ ремонт мосту через річку Супій та реконструювали шляхопровід через залізничну колію.