Група Компаній АВТОСТРАДА стала переможцем рейтингу «Сумлінні платники податків - 2019»

image

16 жовтня 2020 року Асоціацією Платників Податків України були оголошені результати рейтингу «Сумлінні платники податків – 2019». Група Компаній АВТОСТРАДА стала переможцем у номінації «Будівництво».

Вища Рейтингова Комісія оцінювала підприємства за такими критеріями як повнота та своєчасність сплати податків, кількість робочих місць та благодійність.

Зазначимо, що прозорість та соціальна відповідальність є пріоритетами ведення бізнесу для Групи Компаній АВТОСТРАДА. Щороку всі компанії групи проходять міжнародний аудит фінансової звітності та є найбільшими платниками податків дорожньо-будівельної галузі.

«Приємно, коли робота компаній отримує високу оцінку незалежних експертів, будемо й надалі дотримуватися принципів чесності та прозорості в усіх аспектах своєї діяльності.

Дякуємо АППУ за ініціативу проведення рейтингу!», - прокоментував результати дослідження Максим Шкіль, засновник Групи Компаній АВТОСТРАДА.

Наша команда вдячна за відзнаку й надалі робитиме свій вагомий внесок у становлення податкової культури в Україні.

Нагадаємо, що вищезгаданий рейтинг проводиться щорічно, з 2011 року. Організатори конкурсу мають на меті посилення ролі та авторитету платника податків у житті країни, а також формування податкової дисципліни.