Група Компаній «АВТОСТРАДА» отримала національну відзнаку «Компанія року-2020» та «Вибір споживача-2020»!

image

Щороку Всеукраїнський галузево-аналітичний центр визначає серед представників малого та середнього бізнесу надійні та пріоритетні для співпраці компанії, які роблять вагомий внесок у розвиток української економіки. Цьогоріч, за результатами експертного аналізу Група Компаній «АВТОСТРАДА» була віднесена до Національного реєстру надійних та інвестиційно привабливих підприємств України і нагороджена відзнакою «Компанія року-2020». Крім того, третій рік поспіль АВТОСТРАДУ відзначено національною нагородою «Вибір споживача». 

Аналітики центру зазначають, що присвоєння цих нагород є підтвердженням досягнень компанії при веденні бізнесу, її першості та лідерства у галузі. Дійсно, 2020 рік став для «АВТОСТРАДИ» надзвичайно динамічним: ми розширили географію виконання дорожніх робіт, збільшили штат працівників та парк спеціалізованої техніки, інвестували у нові потужності близько 100 мільйонів доларів. Ці нагороди також підтверджують, що Група Компаній «АВТОСТРАДА» є надійним партнером та роботодавцем, що забезпечує високу якість послуг у дорожній галузі. 

Ми вдячні за високу оцінку незалежних експертів й надалі будемо дотримуватися принципів чесності та прозорості у всіх аспектах своєї діяльності.

Нагадаємо, Національний реєстр надійних та інвестиційно привабливих підприємств України направлений на формування бази перевірених та готових для реалізації інвестиційних проектів, а також кращих національних товаровиробників, лідерів галузі та інших перевірених компаній.

Результати аналітики та реєстр публікуються на відкритому інформаційному порталі ukr-centr.com.ua.