Автострада завершила облаштування освітлення на об'їзній дорозі Золотоноші в Черкаській області

image

Фахівці Автостради встановили і підключили сучасне освітлення на об'їзній дорозі міста Золотоноша: на трьох кільцевих розв'язках та на перехресті біля Красногірського монастиря. Об'їзна Золотоноші є частиною дороги державного значення Н-08 Бориспіль – Дніпро – Запоріжжя – Маріуполь, добовий трафік тут досягає 10 тисяч автівок. Освітлення на об'їзній встановлено вперше. У темну пору доби правильне освітлення доріг гарантує безпечне пересування автотранспорту і людей̆. Сучасне освітлення забезпечує необхідну яскравість, але не засліплює водіїв і не заважає руху транспорту.

На цій ділянці встановлено 110 нових опор зовнішнього освітлення, які мають такі характеристики:

  • енергоощадні світильники на світлодіодах;
  • стійкі до перепадів температур;
  • мають регулятор яскравості світла;
  • тривалий термін служби.

За два роки нашими фахівцями вперше за часів незалежності було відремонтовано понад 40 км траси Н-08 у Черкаській області. Влаштували обхід Золотоноші, розширили дорожнє покриття, влаштували додаткові смуги, провели капітальний ремонт мосту через річку Супій та реконструювали шляхопровід через залізничну колію.

Таким чином, на Черкащині повністю завершено капітальний ремонт автошляху з Києва до Черкас лівим берегом Дніпра. Тривалість поїздки скоротилася в середньому на 1 годину.