Автострада влаштувала новий дорожній одяг на частині дороги, що веде до моря на Миколаївщині

image

Автострада продовжує відновлювати автошлях Т-15-07, який веде від Миколаєва до бази відпочинку «Чорноморка» через Парутине і Очаків. Це популярний туристичний напрямок, тож ремонт дороги, яка до початку робіт була у незадовільному стані, є важливим для розвитку потенціалу регіону.

На майже 12 кілометрах від Миколаєва до села Зарічне вже забезпечено основний проїзд. У ході ремонту була влаштована нова основа та два шари асфальтобетону. Наразі тривають роботи з асфальтування з’їздів та облаштування тротуарів.

Всього Автострада відновить шість ділянок загальною протяжністю 56 кілометрів. Траса буде поширена на метр, а її пропускна спроможність збільшиться на 30-40%.

У населених пунктах, через які проходить дорога, облаштуємо велодоріжки, що також сприятиме розвитку туризму. Також там буде встановлено нове сучасне освітлення.

До робіт залучено близько 80 співробітників та понад 40 одиниць техніки. Власна ґрунтозмішувальна установка та асфальтобетонний завод Marini закривають потребу у матеріалах.

Загальна протяжність автошляху Т-15-07 – 72,8 км. Цю дорогу ще називають Миколаївською Рив’єрою.

Цього року Автострада відновила дорожній одяг на шести ключових вулицях Миколаєва загальною протяжністю 10,5 км. Щоб мінімізувати незручності для місцевих водіїв, основні роботи проводили виключно у нічний час.