Автострада виходить зі складу НАДУ, а її засновник Максим Шкіль залишає пост віце-президента організації

image

Компанія «Автострада» виходить зі складу Національної асоціації дорожників України (НАДУ), а її засновник Максим Шкіль залишає пост віце-президента організації. 

Дорожня галузь стрімко розвивається, а проблеми, які давно накопичуються та сильно гальмують процеси, не вирішуються. На жаль, Національна асоціація дорожників України не змогла стати драйвером змін в цьому напрямку. 

«Національна асоціація дорожників України, в заснуванні якої ми брали безпосередню участь, була створена для відстоювання та представлення інтересів українських дорожньо-будівельних компаній. Проте, ефективною площадкою підтримки для них не стала.   Зважаючи на це, було прийнято рішення припинити співпрацю з НАДУ та вийти з керівного складу організації», - прокоментував це рішення Максим Шкіль. Він зазначив, що планує сконцентруватись на посаді голови Комітету з розвитку інфраструктури Федерації роботодавців України, яка представлена в Уряді, має значно ширші повноваження та до складу якої входять найбільші компанії країни, в тому числі дорожні. 

Група компаній «Автострада» - один з лідерів українського дорожнього будівництва. Компанія представлена в 11 областях країни. Виробничі потужності складають 16 заводів, 30 виробничих баз та 1,5-тисячний парк сучасної спеціалізованої техніки. У компанії працюють 3,5 тисяч фахівців. За минулий рік «Автострада» відремонтувала 300 км автошляхів та 25 мостів.