Автострада відновить "дорогу президентів" Р-08, яка з’єднує Україну з Молдовою

image

Група компаній "Автострада" виграла тендер на ремонт автошляху Р-08 "Немирів – Ямпіль", що з’єднує Україну з Молдовою. Про відновлення автотраси домовились президенти двох країн. 

"Автострада" відремонтує 116 кілометрів дороги (97% всього автошляху) на Вінниччині за три місяці – до Дня Незалежності України. 

"Траса Р-08 знаходиться в регіоні присутності компанії. Вінниччина фактично є базовою областю для "Автостради". Тут розташовані три наші асфальтобетонні заводи, виробничі бази, а також потужний парк техніки. Завдяки цьому ми змогли запропонувати найкращу ціну на об’єкт, зекономивши державі 500 млн грн. Відновлення цієї автодороги – виклик для нас. Оскільки протяжність всієї ділянки 116 км, а відновити її маємо фактично за три місяці. Але ми готові це зробити якісно й у рекордні терміни – до Дня Незалежності", - зазначив засновник "Автостради" Максим Шкіль.

Задля швидкої реалізації проєкту фахівці компанії працюватимуть цілодобово, у дві зміни. У пікові роботи, "Автострада" залучатиме на об’єкт понад двісті фахівців та 100 одиниць спеціалізованої дорожньо-будівельної техніки кращих світових виробників. 

Група компаній "Автострада" - один з лідерів українського дорожнього будівництва. Компанія представлена у 11 областях країни. Виробничі потужності складають 17 заводів, 30 виробничих баз та 1,5-тисячний парк сучасної спеціалізованої техніки. У компанії працюють 3,5 тисяч фахівців. За минулий рік "Автострада" відремонтувала 300 км автошляхів та 25 мостів. Компанія інвестувала у дорожньо-будівельну техніку та інноваційні технології понад $170 млн.