Автострада представила свої проєкти та техніку на форумі "Україна 30. Інфраструктура"

image

Група компаній "Автострада" стала активним учасником Всеукраїнського форуму "Україна 30. Інфраструктура", де презентувала свої напрацювання, сучасний парк техніки та зразки продукції.

На експозицію компанії завітав президент України Володимир Зеленський, який ознайомився з досягненнями, новаціями й зразками продукції, які дозволяють тримати лідерство у галузі.

Минулий рік став для Автостради надзвичайно динамічним: розширили географію виконання дорожніх робіт, збільшили штат працівників та парк спеціалізованої техніки, інвестували у нові потужності близько 100 мільйонів доларів. Група Компаній "Автострада" була і є надійним партнером та роботодавцем, що забезпечує високу якість послуг у дорожній галузі. Голова держави високо оцінив роботу Автостради.

На вуличній експозиції презентували дорожньо-будівельну техніку, яка споруджувала траси Стрий–Тернопіль–Кропивницький–Знам’янка (М-12), Виступовичі–Житомир–Могилів–Подільський (М-21), Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя (Н-08) й багато інших доріг.

В ході панельних та side-дискусій компанію представляв заступник генерального директора Групи Компаній "Автострада" Дмитро Троєкуров. Він наголосив на необхідності встановлення європейських вимог для компаній, які планують будувати критично-важливі об'єкти української інфраструктури. Саме за такими критеріями працює Автострада — жорстко контролює якість асфальтобетону на кожному етапі виробництва.