Команда Автостради привітала дітлахів з Днем святого Миколая

image

Привітали з Днем святого Миколая дітей наших працівників та відвідали хлопчиків і дівчаток, які особливо потребують уваги, адже опинились у складних життєвих обставинах. 

Представники Автостради завітали до Березнянського навчально-реабілітаційного центру (Чернігівська обл.), Черкаського обласного спеціалізованого Будинку дитину та до Жмеринського обласного центру соціально-психологічної реабілітації дітей (Вінницька обл.), які стало підтримуємо. У центрах виховуються та навчаються діти-сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, з багатодітних родин, з сімей, які опинились у складних життєвих обставинах, та дітки з особливими освітніми потребами. Дітлахи неймовірно талановиті та творчі, а ще майстри на всі руки: шиють, власноруч роблять різноманітні вироби, малюють картини. Тож, аби підтримати творчі починання, подарували приладдя для юних художників та майстрів. А для активного зимового дозвілля – санчата та сніголіпи. Аби було тепло та комфортно, Автострада придбала одному із закладів сучасний котел для опалення. І, звичайно, читали разом вірші, слухали пісень та змагалися у конкурсах.

Підтримка дітей та допомога реабілітаційним і навчально-виховним закладам – частина системного підходу Групи компаній «Автострада» з корпоративної соціальної відповідальності. Реалізовуючи різноманітні благодійні та соціальні проєкти, ми прагнемо допомагати тим, хто найбільше цього потребує.