Автострада запускає соціальний проєкт #ТвоїКілометриРятуютьЖиття

image

Група компаній «Автострада» запускає соціальний проєкт «Кілометри життя» (#ТвоїКілометриРятуютьЖиття) спільно з фондом «Твоя Опора» й Машею Єфросиніною та Run Ukraine. 

Мета ініціативи – бігати й акумульовувати кілометри, які ми обміняємо на гроші. Зібрані кошти направимо на закупівлю двох реанімаційних місць для новонароджених в Інституту Педіатрії, Акушерства та Гінекології. 

Чому це важливо? 

В Україні щороку  народжується понад 10 тисяч дітей з вродженими важкими патологіями розвитку, а близько 20 тисяч немовлят з’являються на світ передчасно. 

Виходжування і реабілітація таких діток для лікарів-неонатологів та батьків є складним процесом, який триває місяцями. Інститут Педіатрії, Акушерства та Гінекології (ІПАГ) –  єдиний в Україні заклад, який допомагає народженим діткам з патологіями та передчасно новонародженим з усієї країни. Для таких майбутніх мам та хворих діток ІПАГ є останньою надією на одужання та здорове життя. 

ІПАГ - бюджетна організація й щороку потребує 66 млн грн на самі лише медичні препарати. Цьогоріч було виділено 12% від необхідної суми. Це катастрофічно мало. 

Сьогодні інститут має гостру потребу у реанімаційному місці для  дітей з вродженими важкими патологіями розвитку та передчасно народжених.

Саме тому, «Автострада» закликає вас вийти на пробіжку й зібрати кошти на закупівлю двох реанімаційних місць Draeger для реабілітації таких діток. Обладнання буде працювати безпосередньо у відділенні реанімації ІПАГ, в якому щороку отримують шанс на одужання понад 200 дітей.

Як взяти участь у проєкті: 

  1. Завантажити додаток Strava та приєднатися до групи https://www.strava.com/clubs/AUTOSTRADA_RUN
  2. Бігати та вмикати Strava, щоб ваші кілометри зарахувались до загального заліку
  3. Ділитися інформацією про проєкт та свої результати у соціальних мережах, викладати пости з #ТвоїКілометриРятуютьЖиття та залучати друзів.

Наша мета – 150 тис. км! 

Приєднуйтесь до акції та розповідайте про неї – допомагати просто!