Автострада презентували на форумі «Велике будівництво: дороги та мости» топ-об’єкти компанії

image

Автострада взяла участь у форумі «Велике будівництво: дороги та мости», який відбувся 24 грудня у Києві. Подію, яка зібрала фахівців та представників галузі, відкривали Президент України Володимир Зеленський, прем’єр-міністр Денис Шмигаль і Міністр інфраструктури України Олександр Кубраков.

Заступник генерального директора Групи компаній «Автострада» Дмитро Троєкуров взяв участь у сайд-панелі та презентував ключові об’єкти компанії нинішнього дорожньо-будівельного сезону. Це, зокрема, 125 км траси Р-08 та під’їздів до неї, які ми відновили за 90 днів. Ділянки ключових транспортних артерій Черкащини, а це більше 60 км трас Н-08 і Н-16, Чернігівщини – 63 км автошляху Н-07, низка відрізків Дороги Єдності М-30 на Кіровоградщині, підходи до Херсона, оновлення дорожнього покриття на шести вулицях та двох мостах у Миколаєві та інші проєкти.

Також на форумі були представлені макети майбутнього Ямпільського мосту, який сполучатиме Україну з Молдовою, та лівобережної розв’язки Дарницького мосту в Києві.

Презентували міністру інфраструктури Олександру Кубракову деталі проєкту і розповіли про проведену роботу з підготовки до будівництва мосту Ямпіль-Косеуць, а також про вирішення великої кількості бюрократичних питань: викуп паїв, замовлення металу, розробку проєктних рішень. Група компаній «Автострада» готова розпочати основні роботи одразу після узгодження точки примикання мосту з молдовської сторони.

Що стосується Дарницького мосту, то розповіли про хід робіт, які йдуть у режимі 24/7. На об’єкті працює фахова команда мостобудівного підрозділу Автостради та залучено новітню техніку. Плануємо завершити лівобережні з’їзди у 2022 році.