Автострада передала спеціалізовані матеріали Інституту педіатрії, акушерства і гінекології

image

Група компаній «Автострада» системно реалізовує соціальні проєкти. Серед них особливий фокус на допомозі дітям, які потребують підтримки або опинилися в складних життєвих обставинах.

Так, у вересні 2021 року завдяки благодійній акції #ТвоїКілометриРятуютьЖиття ми придбали для Інституту педіатрії акушерства і гінекології дві реанімаційні системи, які щорічно можуть дати шанс на життя понад 200 малюкам. І от напередодні новорічно-різдвяних свят ми передали Інституту ще низку спеціалізованих матеріалів для дитячого відділення інтенсивної терапії. Це 6 новітніх гелевих матраців від провідного світового виробника, які дозволяють рівномірно розподіляти тепло нижнього підігріву в реанімаційному місці. Багато маленьких пацієнтів і персонал дуже чекали на цю допомогу, адже Інститут є єдиним в Україні науково-практичним закладом, що допомагає діткам, народженим з патологіями, та передчасно народженим із усієї країни. Передусім тим, кому не можуть надати допомогу за місцем проживання.

Тож сподіваємось, що завдяки новітнім технологіям і матеріалам кількість немовлят, які отримають допомогу та одужають, значно зросте.

Дякуємо Благодійному фонду «Твоя опора» за спільні зусилля у реалізації цього соціального проєкту!