Автострада отримала кредитний рейтинг «crВBB» і страхове покриття компанії Euler Hermes

image

Група компаній Автострада отримала найвищий із можливого в Україні кредитний рейтинг «crВBB» від інформаційно-рейтингового агентства Credo Line та страхове покриття  компанії Euler Hermes для купівлі спеціалізованої техніки Wirtgen.
Автострада розширить власний парк високотехнологічної спеціалізованої дорожньо-будівельної техніки від одного з найкращих світових виробників Wirtgen і придбає додаткові 60 одиниць. Гарантом цієї угоди став лідер міжнародного ринку страхування експортних кредитів і інвестицій – компанія Euler Hermes. Отримання страхового покриття від німецького агентства Euler Hermes стало можливим після детального аналізу юридичних та фінансових документів Групи компаній, і підтвердження високого рівня кредитоспроможності й фінансової стійкості - на рівні «crВBB» від агентства Credo Line. Це найвищий кредитний рейтинг, адже він не може бути вищим за суверенний  рейтинг країни, де працює компанія.

Інформаційно-рейтингове агентство Credo Line стратегічно співпрацює з усіма основними світовими кредитними рейтинговими агентствами (ECAs), а також експортними компаніями, міжнародними та українськими банками, факторинговими компаніями та іншими міжнародними фінансовими інститутами. У процесі рейтингової оцінки проведено аналіз ключових показників: фінансові можливості, наявність активів, кредитне навантаження, прозорість ведення  бізнесу. Також проаналізували економічну ситуацію в країні й в галузі.

“Отримання найвищого кредитного рейтингу та страхового покриття від Euler Hermes – це чергове підтвердження статусу Автостради, як надійної та стабільної компанії-партнера. У часи пандемії та нестабільної економічної ситуації таке рішення німецького агентства показує рівень довіри не лише до компанії, а й до держави загалом”, - коментує Максим Шкіль, голова холдингу  MS|Capital, частиною якого є Автострада. 
 Група компаній Автострада створює якісні дороги завдяки професійній команді та сучасній спецтехніці. "Наш фокус -  інновації. Ми постійно вдосконалюємо технології, оновлюємо автопарк, наші заводи та виробничі бази - це будівельні майданчики преміум-класу останніх поколінь – тож ми готові до реалізації наймасштабніших проектів" - підкреслив голова холдингу  MS|Capital.